Mûszaki adatok

 
Gyõr egyik legkedveltebb lakóövezetében, Szabadhegy egyik csendes utcájában található klasszikus sorházi lakás, hatalmas terasszal, saját kerttel, dupla garázzsal a családi házak kényelmét nyújtja lakóinak.

A közel 300 m2 alapterület, a galériás nappali, az amerikai konyhás étkezõ és 5 hálószoba, két felszerelt fürdõszoba akár több generáció otthonteremtésére is megefelelõ alternatívát kínál.

Az 1999-ben Porotherm falazórendszerbõl épült és Bramac cseréppel fedett épület - a2007 õszén történt teljes belsõ felújítása során - a Buderus kazán által vezérelt padló- és radiátoros fûtési rendszere mellett teljes klimatizálási rendszerrel (samsung) is kiegészült.

A minõségi olasz kerámia burkolatok, egyedi fa belsõ nyilászárók, és a kandallók természetes kõ burkolatai izléses összhangot teremtenek a nappaliból és étekzõbõl is megközelíthetõ mediterán hangulatú 300 négyzetméteres belsõ kerttel.

Az ingatlant azonban nem csupán elhelyezkedése, mérete és az építés során felhasznált anyagok minõsége miatt biztosít tökéletes otthont lakóinak. Számos extra felszerelés és berendezés szolgálja a mindennapok kényelmét:

- 18 négyzetméteres teljesen automata medence világítással, vegyszermentes gépészettel,
- a kertben automata öntözõrendszer esõ érzékelõvel, locsolóóra,
- motoros alumínium redõnyök, motoros napellenzõ a teraszon,
- nappaliban 13 kW-os zárt égésterû kandalló, szülõi hálóban 6,5 kW-os zárt égésterû kandalló,
- 4 négyzetméteres, 4 személyes finn szauna,
- pezsgõfürdõ hifivel az emeleti fürdõszobában.

Az ingatlan vételára most 59.990.000.- Ft